Volledig scherm
© AFP

Geen arrestaties bij grote antiterreuractie in Duitsland

Bij een grote antiterreuractie in vijf Duitse deelstaten zijn geen arrestaties verricht. Dat meldt een woordvoerster van het parket van de Duitse deelstaat Thüringen, van waaruit het onderzoek wordt geleid. De actie was gericht tegen een 28-jarige Rus met Tsetsjeense roots die van plan zou zijn een aanslag te plegen in Duitsland. Naast hem werden ook verschillende verdachten gezocht in verband met de financiering van moslimterrorisme.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”