Meerdere hulp- en reddingsdiensten rukten uit nadat een Duits gezin tijdens het kanovaren op het Veluwemeer in problemen kwam.
Volledig scherm
Meerdere hulp- en reddingsdiensten rukten uit nadat een Duits gezin tijdens het kanovaren op het Veluwemeer in problemen kwam. © ANP

Geen andere partijen betrokken bij kanodrama Veluwemeer, boot vermoedelijk gekapseisd

De politie denkt dat het kano-ongeluk vorige week op het Nederlandse Veluwemeer bij Biddinghuizen een eenzijdig ongeval was waarbij geen andere partijen betrokken waren. Bij het ongeval kwamen drie leden van een Duits gezin om het leven. Alles wijst erop dat het drama gebeurd is doordat de kano waarin zij zaten is gekapseisd. 

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.