Volledig scherm
© KameraOne

“Geef elkaar een knuffel, verspreid het”: spreker op Trump-rally roept aanwezigen op om elkaar te omhelzen

“Geef de persoon naast je een knuffel. Kom op, verspreid het. Dit is een superverspreiderevent!” Zo werden Trump-aanhangers op een rally in Washington D.C. gisteren aangemoedigd om elkaar te omhelzen. Een bijzonder onverstandige oproep, aangezien de Verenigde Staten gisteren opnieuw een recordaantal coronadoden optekende.

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Pas bevallen jonge vrouw in coma met Covid-19 mag van Britse rechter sterven
  2

  Pas bevallen jonge vrouw in coma met Covid-19 mag van Britse rechter sterven

  Een vrouw van vooraan in de dertig mag van de machines gehaald worden die haar op dit moment in leven houden. Dat heeft een Britse rechter beslist, tegen de wil van de familie in. De vrouw was zwanger toen ze vorige maand Covid-19 kreeg. Ze moest naar ziekenhuis waar ze beviel van een zoontje. Ze ligt nog altijd in kunstmatige coma. Volgens de artsen is haar waardig laten sterven in het belang van de vrouw zelf.
 3. Laatste tegenslag voor Trump: Democraat Ossoff roept zich uit tot winnaar Senaatsverkiezingen
  UPDATE

  Laatste tegenslag voor Trump: Democraat Ossoff roept zich uit tot winnaar Senaatsver­kie­zin­gen

  De Democraat Jon Ossoff heeft zichzelf tot winnaar van de Senaatsverkiezingen in de staat Georgia uitgeroepen. Als hij gelijk heeft, komen de twee Senaatszetels van de staat in handen van de Democraten en geeft dat die partij een feitelijke meerderheid in het Amerikaanse hogerhuis dankzij de stem van de senaatsvoorzitter. De Democraat Raphael Warnock heeft de andere zetel voor Georgia al binnen volgens Amerikaanse media.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie