Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Gedrag Trump gevormd door zijn vader: narcist die het leven van elke Amerikaan bedreigt”

Mary Trump (55) noemt haar oom een “gevaarlijke narcist” voor wie “het nooit genoeg was” in haar zogenaamde ‘alles onthullende’ boek over de Amerikaanse president. Toen hij nog een high school-leerling was, liet Donald Trump zijn toelatingsexamen voor verdere studie door een stroman doen die hij daarvoor goed betaalde. Dat haalt The New York Times uit het boek. Zo kon Trump later naar de prestigieuze Wharton Business School, schrijft zijn nicht, Mary Trump.

32 reacties

 • Diane Bernaerts

  10 maanden geleden
  Tweede ambtstermijn is onvermijdelijk? Trump ligt zwaar achter in àlle swing states, en nu zelfs ook al in Texas. De kans is groot dat het een "landslide defeat" wordt. Mensen die in 2016 voor Trump gestemd hebben maar hem nu door hebben en voor Biden zullen stemmen, zullen in de resterende 4 maanden niet nog eens van gedacht veranderen!
 • Augustson Tim

  10 maanden geleden
  De strijd tegen Trump is ingezet. Hij is niet te controleren en dat hebben bepaalde mensen in de VS absoluut niet graag. Hij heeft laten zien, dat hij de economie idd uit het slop kon halen. Zijn tweede ambtstermijn is onvermijdelijk.
 • Ronny Thijssen

  10 maanden geleden
  Trump heeft veel meer gedaan voor de VS dan alle voorgangers en heeft er ook niet financieel van geprofiteerd. Top president waarvan Europa alleen maar kan leren.
 • Karel Dierckx

  10 maanden geleden
  Ben Van Loon, het is niet moeilijk dat de beurzen het goed doen - die bedrijven hebben miljarden in "coronasteun" gekregen die ze niet nodig hadden en die zijn gebruikt om maasaal uitgegeven aandelen terug te kopen. Dat is geen teken dat de economie het goed doet maar geeft alleen alleen aan dat er op gigantische schaal wordt geprofiteerd - ten koste van de Amerikaanse belastingbetaler.
 • Herman Kouter

  10 maanden geleden
  Trump, best president ever, tot spijt van wie het benijdt. De US is een handelsnatie en moet geleid worden door een CEO en niet door een politicus. Verder dan het geklungel van onze politici moet je niet kijken om te zien dat het niet werkt. Wordt met grote meerderheid herverkozen en wie weet zelfs een derde keer.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar