EPA
Volledig scherm
© EPA

Garnaalvissers zoeken verder naar vermist Duits meisje (14) in Nederland

De Nederlandse Kustwacht heeft de zoektocht naar een 14-jarig meisje uit Duitsland, dat zaterdagavond in de Noordzee bij Ameland vermist raakte, definitief gestaakt. Dat bevestigt een woordvoerder aan onze collega’s van AD.nl. Aangenomen wordt dat de tiener niet langer in leven is. De politie zoekt wel verder, maar niet meer als reddingsactie. Ook tientallen garnaalvissers zoeken vandaag mee naar het stoffelijk overschot.

0 reacties

  1. Vriendinnen bengelen met hun boot vervaarlijk over rand van afgrond: “Ze hadden het te druk met kletsen en misten zo waarschuwingsborden”
    Play

    Vriendin­nen bengelen met hun boot vervaar­lijk over rand van afgrond: “Ze hadden het te druk met kletsen en misten zo waarschu­wings­bor­den”

    Vier vrouwen moesten gisteren uit een benarde positie in hun gehuurde elektrische motorboot gered worden. Ze waren in Austin (Texas) op de bovenkant van een dam vast komen te zitten en het bootje helde al gevaarlijk over de afgrond. Volgens de betrokken reddingsdiensten hadden de vriendinnen het te druk met kletsen en hadden ze daardoor de waarschuwingsborden gemist.