De Franse president Emmanuel Macron en zijn Zuid-Koreaanse evenknie Moon Jae-in poseren voor de foto tijdens de G20-top in Rome. (30/10/2021)
Volledig scherm
De Franse president Emmanuel Macron en zijn Zuid-Koreaanse evenknie Moon Jae-in poseren voor de foto tijdens de G20-top in Rome. (30/10/2021) © Photo News

G20-leiders nog ver van akkoord over klimaatambities

Na de eerste dag van de G20-top, een bijeenkomst van de negentien rijkste landen ter wereld en de Europese Unie, lijkt een klimaatakkoord nog ver weg. Dat blijkt uit een kladversie die het Duitse persagentschap dpa zaterdagavond in handen kreeg. De G20 wil een krachtig signaal uitsturen vanwege de COP26-klimaatconferentie die aansluitend plaatsvindt in Glasgow.

  1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
    TV

    RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

    Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.