Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Fransman wint Euromillions-superjackpot van 220 miljoen euro

EuromillionsEen gelukkige Fransman kan zijn weekend goed inzetten als winnaar van de Euromillions-superjackpot van maar liefst 220 miljoen euro, de grootste prijs die ooit al in Europa is gewonnen. De historische winnaar of winnares heeft nu zestig dagen om zich te melden bij het Franse loterijbedrijf ‘Française des Jeux’ (FDJ). 

19 reacties

 • Patrick Vriends

  1 maand geleden
  Het is allemaal veel te veel tot het moment moest je zelf winnen wat dan ik zou niet klagen denk ik .
 • Daisy Daelemans

  1 maand geleden
  Persoonlijk vind ik die grote bedragen er over. Waarom geen kleiner bedrag en meerdere winnaars ? Maar toch proficiat aan de winnaar, hopelijk brengt het hem geluk.
 • Marcus Vadis

  2 maanden geleden
  Heel grote bedragen trekken meer spelers aan, je moet ook slim zijn en maar voor 2,50€ spelen in de veronderstelling dat je niks wint. Elke week spelen voor 20€ of meer is dom.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Proficiat ! Geniet er van !
 • nicole vandeghinste

  2 maanden geleden
  Fantastisch toch, 'n Fransman of vrouw..Nu kan die persoon echt gaan leven zoals God in Frankrijk, Beter kan niet, tof, joepie ! pak ervan yolo :-)
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Macron over Johnson in privégesprek: “Triest om te zien dat een groot land wordt geleid door een clown”
  11

  Macron over Johnson in privége­sprek: “Triest om te zien dat een groot land wordt geleid door een clown”

  In een privégesprek heeft de Franse president Emmanuel Macron naar verluidt vernietigend uitgehaald naar de Britse premier Boris Johnson. “Het is triest om te zien dat een groot land waarmee we enorm veel dingen kunnen doen, wordt geleid door een clown”, zou hij onder meer gezegd hebben volgens het Franse satirische weekblad Le Canard enchaîné. “Het is altijd hetzelfde circus.”