(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Shutterstock / Lukas Gojda

Fransman wint 200 miljoen euro met EuroMillions, maar verandert nauwelijks iets in zijn leven: “Alleen mijn naasten weten ervan”

Een Fransman die vorig jaar in één klap 200 miljoen euro kon bijschrijven op zijn rekening, heeft sindsdien amper iets aan zijn levensstijl veranderd. Hier en daar een reisje in eigen land en anderen helpen die het nodig hebben. Meer moet dat niet zijn, laat het gepensioneerde kaderlid uitschijnen in Le Parisien.

32 reacties

 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  wat mij opvalt is het feit dat het nogal veel buitenlanders zijn die winnen ; spelen die dan zo veel meer dan de Belgen of houdt de Belg het voor bekeken ? ... NONKELJEAN
 • Lieve Van Tallo

  2 maanden geleden
  Een mens met het hart op de juiste plaats, veel succes met mensen te helpen en je andere doelen die je wil bereiken. Zo’ mensen mogen altijd winnen.
 • Patrick Kelchtermans

  2 maanden geleden
  Slim. Zou ik het ook doen. Al die winnaars die als een gek villa's, kastelen, lamborghini's en ferrari's, kreeft en kaviaar, diamanten en goud, luxe-escortes en exentrieke reizen beginnen kopen, eindigen op den duur meestal volledig blut, eenzaam en depressief in de goot.
 • jef coveliers

  2 maanden geleden
  Hopelijk is hij ook weldoener voor dieren want andere mensen helpen is weggesmeten geld
 • Freddy Van remoortere

  2 maanden geleden
  Ik zou ook veel mensen helpen die het echt nodig hebben en zeker degene die me dierbaar zijn en er altijd zullen zijn als je ze nodig hebt