Een Fransman heeft twee honden zo'n 700 meter lang voortgesleurd door de straten van Charleville-Mézières. Naar eigen zeggen wist hij niet dat de honden aan zijn wagen hingen.
Volledig scherm
Een Fransman heeft twee honden zo'n 700 meter lang voortgesleurd door de straten van Charleville-Mézières. Naar eigen zeggen wist hij niet dat de honden aan zijn wagen hingen. © RV

Fransman sleept honden honderden meter lang mee achter auto: “Hij wist niet dat de honden vasthingen”

In Frankrijk is ophef ontstaan nadat een man afgelopen weekend door de straten van de gemeente Charleville-Mézières reed met twee honden achter zijn wagen. De heftige beelden van het tafereel worden druk gedeeld op sociale media. De man werd intussen in hechtenis genomen, de zwaargewonde honden worden verzorgd door een dierenorganisatie. 

  1. Amerikaanse ‘Torso Killer’, die in jaren 70 meer dan honderd vrouwen zou hebben gedood, bekent nog vijf moorden
    Play

    Amerikaan­se ‘Torso Killer’, die in jaren 70 meer dan honderd vrouwen zou hebben gedood, bekent nog vijf moorden

    Richard Cottingham, een van wreedste seriemoordenaars van de Verenigde Staten, heeft schuldig gepleit voor de moorden op vijf vrouwen die hij in de jaren 60 en 70 pleegde. De 76-jarige crimineel, die al een levenslange celstraf uitzit in de gevangenis van New Jersey, beweert dat hij in totaal “meer dan honderd vrouwen” om het leven heeft gebracht. Cottingham kreeg de bijnaam ‘de Torso Killer’ vanwege de gruwelijke wijze waarop hij zijn slachtoffers verminkte.