Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Fransman (48) verdacht van moord op echtgenote (43) voor ogen van 14-jarige dochter

In de Parijse gemeente Évry-Courcouronnes is dinsdagavond omstreeks 23.00 uur een 43-jarige vrouw in haar appartement om het leven gebracht. De partner van de vrouw, een man van 48 jaar, wordt ervan verdacht het slachtoffer met een scherp voorwerp te hebben gedood voor de ogen van hun 14-jarige dochter. Het parket heeft een onderzoek geopend.

 1. Russisch oliedepot in brand na “Oekraïense drone-aanval”
  Play

  Russisch oliedepot in brand na “Oekraïense dro­ne-aan­val”

  In de Russische regio Brjansk, op 150 kilometer van de grens met Oekraïne, staat een oliedepot in brand. Dat zegt de lokale gouverneur. “Voorraden met olieproducten staan in brand in de wijk Soerazjski”, verklaarde Aleksandr Bogomaz op sociale media. “Teams van de brandweer en hulpverleners zijn ter plaatse.” Volgens Russische media zou het mogelijk om een Oekraïense drone-aanval gaan, maar die informatie is niet geverifieerd.
 2. Weduwe van Russische topkolonel schrijft boze brief aan Poetin: “Mijn man executeerde zichzelf door druk van mislukte mobilisatie”

  Weduwe van Russische topkolonel schrijft boze brief aan Poetin: “Mijn man executeer­de zichzelf door druk van mislukte mobilisa­tie”

  De weduwe van Vadim Boyko (44), de Russische topkolonel die eerder deze maand dood werd teruggevonden in zijn kantoor, heeft een open brief geschreven aan de Russische president Vladimir Poetin. Volgens de weduwe was haar echtgenoot onterecht de “zondebok” voor de vele problemen rond de chaotische mobilisatie van Poetin. “Hij werd verantwoordelijk gesteld voor de mislukte rekruteringen en zou daarvoor meer dan 100 miljoen roebel aan schulden moeten betalen. Dat was voor hem de druppel”, schrijft ze onder meer.