Damien Tarel (28)
Volledig scherm
Damien Tarel (28) © TPMP

Fransman (28) die Macron klap in gezicht gaf, heeft "geen enkele spijt”

De toeschouwer die Frans president Emmanuel Macron in juni een klap in het gezicht gaf, herhaalt “geen enkele spijt” te hebben over zijn daad. Dat zei Damien Tarel (28) gisteravond in de talkshow ‘Touche pas à mon poste’. De man mocht tien dagen geleden de gevangenis verlaten na het uitzitten van zijn drie maanden celstraf.

6 reacties

 • David Gilliet

  4 weken geleden
  Het ergste is dat een kopstoot beter had geweest voor die president van mijn voeten...
 • Jeroen Beckers

  4 weken geleden
  Wat zou hij er van vinden als ik dat bij hem doe, ook zonder enige spijt? Het soort figuren dat altijd roept op law and order, zolang ze daar zelf maar niet moeten aan voldoen.
 • Jean Vandepitte

  4 weken geleden
  Hoe is het mogelijk om zo'n man nog een podium te geven, of het nu over de president van Frankrijk ging, of over een andere Fransman. Je doet zoiets gewoon niet.
 • Karel De Martelaere

  4 weken geleden
  3 maand effectief voor een bitchslap aan een president. Onze politieagenten worden aangevallen met wapens, door ´jongeren´. Welke straf zullen zij krijgen? En de daders van zinloos geweld zoals in Gent afgelopen weekend? Een herstelgesprekje en een vermanend vingertje zullen wel weer volstaan.
 • Alex Cornil

  4 weken geleden
  Bon, de jongen heeft zijn moment de gloire gehad... Waarom nog verder aandacht besteden aan zoiets? Uiteindelijk een fait divers in de geschiedenis!
 1. Microsoft-managers confronteerden Bill Gates al in 2008 met wangedrag: “Hij stuurde flirterige e-mails naar een medewerkster”

  Microsoft-managers confron­teer­den Bill Gates al in 2008 met wangedrag: “Hij stuurde flirterige e-mails naar een medewerk­ster”

  Bill Gates (65), de medeoprichter en voormalig CEO van de technologiegigant Microsoft, zou in 2008 op de vingers zijn getikt voor “flirterige e-mails” naar een vrouwelijke werknemer. Dat blijkt uit een nieuw rapport van de Amerikaanse krant ‘The Wall Street Journal’. De krant schreef in mei van dit jaar al dat de bestuursleden van Microsoft Gates in 2020 bevalen om zich uit het bestuur terug te trekken, nadat een affaire tussen hem en een medewerkster aan het licht was gekomen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.