Beeld van het gevecht tussen Booba en Kaaris.
Volledig scherm
Beeld van het gevecht tussen Booba en Kaaris. © REUTERS

Franse rappers krijgen 18 maanden cel met uitstel en boete van 50.000 euro voor vechtpartij in luchthaven

Goed twee maanden nadat ze slaags waren geraakt in een vertrekhal van de Parijse luchthaven Orly, zijn de Franse rappers Booba (41) en Kaaris (38) vandaag veroordeeld tot 18 maanden cel met uitstel. Dat berichten Franse media. De twee moeten ook elk 50.000 euro boete betalen. 

3 reacties

 • Ronny Van Looy

  3 jaar geleden
  Dat zijn geen rapper's maar zageventen die een tekstje opzeggen, de Sugar Hill Gang, Public Enemy; Kool Moe Dee, Eric B. & Rakim, Whodini, en Grandmaster Flash & The Furious Five, Ice T, de Beasty Boys en De La Soul om er maar enkele op te noemen dat zijn rapper's, de echte old skool zeg maar, de generatie van nu zijn een bende zeveraars en crapuul die denken dat ze het warm water hebben uitgevonden.
 • stefan crama

  3 jaar geleden
  Straffen met uitstel brengen niets op en de boetes worden niet altijd betaald, dus een nul resultaat.
 • maurice snelders

  3 jaar geleden
  Waarom ALTIJD voorwaardelijke straffen???
 1. Nieuwe recordcijfers in India: ziekenhuizen in hoofdstad zonder zuurstof, crematorium verbrandt zelfs lichamen op parking
  14

  Nieuwe recordcij­fers in India: ziekenhui­zen in hoofdstad zonder zuurstof, crematori­um verbrandt zelfs lichamen op parking

  India heeft vandaag opnieuw alle records gebroken met haar coronacijfers. Er werden maar liefst 314.835 nieuwe besmettingen geregistreerd. Geen enkel ander land haalde ooit zo een hoog aantal in 24 uur tijd tijdens de pandemie. Experts vrezen zelfs dat het werkelijke aantal besmettingen nog tien keer hoger ligt. Verscheidene ziekenhuizen in de hoofdstad New Delhi zijn door hun voorraad zuurstof heen en crematoria kunnen de toevloed van lichamen niet aan.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt