De Franse premier Jean Castex (links) zat zaterdag samen in de wagen met Tourbaas Christian Prudhomme, die dinsdag positief testte op het coronavirus.
Volledig scherm
De Franse premier Jean Castex (links) zat zaterdag samen in de wagen met Tourbaas Christian Prudhomme, die dinsdag positief testte op het coronavirus. © REUTERS

Franse premier Castex laat zich opnieuw testen op corona na besmetting Tourbaas

Nadat Tourbaas Christian Prudhomme positief op het nieuwe coronavirus heeft getest, laat de Franse premier Jean Castex zich opnieuw testen, zo hebben meerdere Franse media dinsdag gemeld en zo heeft hijzelf bevestigd.

1 reactie

 • Luk Temmerman

  1 jaar geleden
  Tourbaas wordt uit de tour gezet
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.