Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © AFP

Franse politie vindt voor 20 miljoen euro aan gestolen postzegels terug

De Franse politie heeft gisterenavond een lading voorgefrankeerde briefomslagen en postzegels met een waarde van 20 miljoen euro intact teruggevonden. Dat is vandaag vernomen uit eensluidende bronnen. De lading was gisterenmorgen gestolen bij een overval op een zware vrachtwagen op een parking in de stad Brie-Comte-Robert, in de buurt van Parijs.

 1. LIVE. Trump heft reisverbod voor Europeanen en Brazilianen op, Biden fluit hem terug: “Niet het moment om beperkingen op te heffen”

  LIVE. Trump heft reisverbod voor Europeanen en Brazilia­nen op, Biden fluit hem terug: “Niet het moment om beperkin­gen op te heffen”

  De Amerikaanse president Donald Trump heft het inreisverbod voor Europeanen en Brazilianen op: vanaf 26 januari moeten de reizigers wel nog een negatieve coronatest kunnen voorleggen om naar de VS te reizen. Kort na de aankondiging liet een woordvoerster van Trumps opvolger Joe Biden echter al weten dat het reisverbod zal blijven bestaan. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel