Salah Abdeslam is de enige overlevende van het terreurcommando van Parijs.
Volledig scherm
Salah Abdeslam is de enige overlevende van het terreurcommando van Parijs. © Belga

Franse parket vraagt assisenproces voor twintig verdachten van aanslagen Parijs, onder wie Abdeslam

Het Franse antiterreurparket heeft een assisenproces gevraagd voor twintig personen die betrokken waren bij de aanslagen van Parijs, van november 2015. Ook Salah Abdeslam is daarbij, werd vandaag bekendgemaakt.

4 reacties

 • Ludovic De Beuckeleer

  1 jaar geleden
  schuldig over de ganse lijn , daar moet je geen proces voor voeren .
 • censor

  1 jaar geleden
  Het proces is in Frankrijk, er is dus hoop op levenslang....en ginder kennen ze " Lejeune " niet....
 • Patrick Mechels

  1 jaar geleden
  Hoe langer in voorlopige hechtenis hoe korter de effectieve straf. Voeg de wet Lejeune er nog aan toe en zo mogen seffens met terugwerkende kracht en een schadevergoeding beschikken.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  1 jaar geleden
  2015 .... we zijn 2019 en bijna 2020!!!! Nu pas acties????
 1. “Bill Gates moest bestuur Microsoft verlaten wegens relatie met medewerkster”

  “Bill Gates moest bestuur Microsoft verlaten wegens relatie met medewerk­ster”

  Bestuursleden van Microsoft zouden vorig jaar hebben beslist dat Bill Gates zich moest terugtrekken uit het bestuur, nadat een affaire van Gates met een vrouwelijke medewerkster van het bedrijf aan het licht was gekomen. Dat schrijft de Wall Street Journal. Volgens bronnen ging het om een ongepaste, romantische relatie tussen de multimiljardair en de medewerkster. De New York Times schrijft tegelijkertijd dat Gates ‘een reputatie van twijfelachtig gedrag’ had op de werkvloer. De verhalen volgen op de recente scheiding van de Microsoft-topman en zijn vrouw Melinda Gates.
 2. “VN komen met ontwerp voor resolutie over wapenembargo Myanmar”

  “VN komen met ontwerp voor resolutie over wapenembar­go Myanmar”

  De Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN) is van plan dinsdag met een conceptversie van een resolutie te komen over Myanmar. Daarin wordt opgeroepen tot de "onmiddellijke opschorting" van de levering van wapens aan de junta van Myanmar, zei een vertegenwoordiger van de VN zondag tegen persbureau AFP. In de resolutie wordt opgeroepen tot "de onmiddellijke opschorting van de directe en indirecte levering, verkoop en overdracht van wapens, munitie en andere militaire uitrusting aan Myanmar.”
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"