Jérémy Rimbaud.
Volledig scherm
Jérémy Rimbaud. © AFP

Franse kannibaal ontsnapt uit psychiatrisch ziekenhuis en valt vrouw aan

In Toulouse is woensdag urenlang gezocht naar een man die ontsnapt was uit een gesloten psychiatrisch ziekenhuis. Het ging om Jérémy Rimbaud (34), die bekend werd als de ‘kannibaal van de Pyreneeën’ nadat hij in 2013 een negentiger doodde en zijn hart en tong opat. De man viel tijdens zijn ontsnapping een vrouw aan, maar kon ‘s avonds al weer gevat worden.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Een ‘perverse kannibaal’, maar toch in de bios te zien: is de carrière van Armie Hammer dan toch te redden?
  PREMIUM
  Celebrities

  Een ‘perverse kannibaal’, maar toch in de bios te zien: is de carrière van Armie Hammer dan toch te redden?

  In 2017 duwde ‘Call Me By Your Name’ hem naar roemrijke hoogten, maar vorig jaar viel Armie Hammer (35) compleet van zijn voetstuk. De golden boy van Hollywood zag ettelijke rollen en deals in rook opgaan na een hele reeks beschuldigingen, de ene nog griezeliger dan de andere. De verhalen over kannibalisme en seksueel misbruik waren dan ook niet min. Toch lijkt hij stilaan te herrijzen: hij is binnenkort te zien in de bioscoop én heeft zelfs een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Valt zijn carrière nog te redden?
 2. LIVE. Rusland draait gaskraan naar Finland dicht - “Bijna 2.000 Oekraïense strijders in Azovstal-fabriek hebben zich overgegeven”

  LIVE. Rusland draait gaskraan naar Finland dicht - “Bijna 2.000 Oekraïense strijders in Azo­vstal-fa­briek hebben zich overgege­ven”

  ‘The New York Times’ heeft video’s bemachtigd die bewijzen dat Russische paratroepers betrokken waren bij executies in het Oekraïense Boetsja. De Russische invasie slaat elke maand een gat van zowat 5 miljard dollar (4,75 miljard euro) in de Oekraïense begroting. Dat zegt de Oekraïense president Volodymyr Zelensky. “Om ons staande te houden in de oorlog om vrijheid, hebben we snelle en voldoende financiële ondersteuning nodig”, klinkt het. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.