Thierry Breton, de voormalige CEO van Atos heeft zijn aandelen verkocht om toe te treden tot de Europese Commissie.
Volledig scherm
Thierry Breton, de voormalige CEO van Atos heeft zijn aandelen verkocht om toe te treden tot de Europese Commissie. © REUTERS

Franse kandidaat-eurocommissaris Breton verkoopt al zijn aandelen

Thierry Breton, de vroegere topman van IT-gigant Atos, heeft zijn hele aandelenportefeuille verkocht om elke mogelijke belangenvermenging als eurocommissaris te vermijden. Dat heeft de woordvoerder van de toekomstig Commissievoorzitter Ursula von der Leyen vrijdag bevestigd. 

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven