Een appartementsgebouw in Parijs dat eigendom was van Jeffrey Epstein.
Volledig scherm
Een appartementsgebouw in Parijs dat eigendom was van Jeffrey Epstein. © AP

Franse handlanger van veroordeelde zedendelinquent Epstein opnieuw aangeklaagd voor verkrachting

Jean-Luc Brunel, voormalig medewerker van de overleden Amerikaanse miljonair en veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein, is in Parijs opnieuw aangeklaagd in een onderzoek naar verkrachting en seksuele agressie. Dat meldt een gerechtelijke bron.

 1. Ex-model werd verkracht door handlanger Epstein: “Ik vroeg waar mijn kamer was, hij zei: jij slaapt bij mij in bed”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ex-model werd verkracht door handlanger Epstein: “Ik vroeg waar mijn kamer was, hij zei: jij slaapt bij mij in bed”

  Thysia Huisman (47) was 18, toen ze werd verkracht door Jean-Luc Brunel, destijds baas van een modellenbureau, nu bekend als handlanger van miljonair en zedendelinquent Jeffrey Epstein. Bijna dertig jaar later worstelt het Nederlandse ex-model nog altijd met wat er die avond is gebeurd. Ze werd gedrogeerd na een avondje uit. “We moesten klinken op mijn carrière, ik kwam er niet onderuit. Niet lang daarna werd ik draaierig en misselijk, ik begon te zweten en werd helemaal slap.”
 2. Nederlands slachtoffer van opgepakte medewerker van Epstein: “Kan niet wachten tot ik tegenover hem sta in de rechtszaal”
  PREMIUM
  Celebrities

  Nederlands slachtof­fer van opgepakte medewerker van Epstein: “Kan niet wachten tot ik tegenover hem sta in de rechtszaal”

  Oud-topmodel Thysia Huisman (47) moest er ruim vijftien maanden op wachten maar nu is dan toch gebeurd waar ze al die tijd op hoopte. De Franse 'modellen-makelaar’ Jean-Luc Brunel (74) tegen wie ze vorig jaar aangifte deed van verkrachting en die een belangrijke schakel zou zijn geweest in het seksnetwerk van multimiljonair Jeffrey Epstein, is opgepakt. “Fantastisch nieuws, ik durfde er bijna niet meer op te hopen”, zegt ze dolblij in AD.
 3. Nieuw Epstein-dossier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pedo-eiland’”
  PREMIUM
  Royalty

  Nieuw Ep­stein-dos­sier legt de leugens van de Britse prins bloot: “Andrew stelde vakantie met Fergie en hun dochters uit voor een trip naar ‘pe­do-ei­land’”

  Prins Andrew (60) loog toen hij ontkende bij Jeffrey Epstein te hebben gelogeerd, verruilde een gezinsvakantie voor een verblijf op ‘orgie-eiland’, en prinses Beatrice staaft het alibi niet waarmee haar vader ontkracht dat hij met een minderjarig meisje sliep. Een uitgebreid nieuw dossier doorprikt verder het relaas van de zoon van de Queen over zijn relatie met de veroordeelde pedofiel.