De Franse chef Marc Veyrat.
Volledig scherm
De Franse chef Marc Veyrat. © AFP

Franse chef sleept Michelin voor de rechter omdat hij derde ster kwijtspeelde

De Franse chef Marc Veyrat heeft de Michelingids voor de rechter gesleept omdat hij zijn derde ster voor zijn restaurant ‘La Maison des Bois’ is kwijtgespeeld. De chef wil de exacte redenen kennen. Dat meldt zijn advocaat maandag.

 1. Nieuwe VTM-kok Loïc Van Impe moet Jeroen Meus pijn doen. Of niet? "De Jerre en ik hebben besloten om elkaar vooral te steunen”
  PREMIUM
  TV

  Nieuwe VTM-kok Loïc Van Impe moet Jeroen Meus pijn doen. Of niet? "De Jerre en ik hebben besloten om elkaar vooral te steunen”

  Loïc Van Impe (25), de nieuwe kok van VTM, is een kind van Jeroen Meus. Een geestelijk kind, welteverstaan. "De Jerre was één van mijn idolen", en hij zegt 'zjerre' want de twee kennen elkaar ondertussen. Ambetante situatie, want vanaf nu is het de bedoeling dat Loïc zijn geestelijke vader en kameraad op professioneel vlak zo veel mogelijk pijn doet. Of niet? "Dat de buitenwereld er een wedstrijd van gaat maken, dat weten we", zegt Van Impe, "maar wij hebben besloten om elkaar vooral te steunen."
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?