Onlineplatform Loopsider bracht als eerste de beelden naar buiten.
Volledig scherm
Onlineplatform Loopsider bracht als eerste de beelden naar buiten. © Loopsider

Franse agenten negeren avondklok en dansen de Macarena op het commissariaat

Beelden van Parijse agenten die tijdens de avondklok allesbehalve ‘corona-proof’ een feestje bouwen op het commissariaat en de Macarena dansen, leiden tot ophef in Frankrijk.

10 reacties

 • guido de cock

  8 maanden geleden
  Gelukkig gebeurt zoiets niet in Antwerpen.
 • Jos Teugels

  8 maanden geleden
  Goed zo. Hopelijk knijpen ze tijdens hun dienst een oogje toe. Mensen willen terug verlichting. Hoop doet leven.
 • Christine Laevers

  8 maanden geleden
  De toestanden in Parijs en andere Franse steden zijn hallucinant. Van mij mogen ze dat. Het versterkt ook de teamgeest.
 • Jef joossens

  8 maanden geleden
  Het zijn ook maar mensen. Wie nooit gezondigd heeft mag de eerste steen werpen. Ik zie veel liever dit filmpje dan de filmpjes waar alle winkels geplunderd en vernield worden.
 • Jim Bruy

  8 maanden geleden
  En wat zegt dit filmpje? Op het einde van de dag zijn het allemaal mensen. En die omstandigheden is niet anders dan vandaag in een fabriek met 100 aan de band behalve dan dat ze niet staan te dansen.
 1. Terroristen Bataclan rechtvaardigden zich terwijl ze bloedbad aanrichtten: “Wij doen hier wat jullie in Syrië doen”
  3

  Terroris­ten Bataclan rechtvaar­dig­den zich terwijl ze bloedbad aanricht­ten: “Wij doen hier wat jullie in Syrië doen”

  De daders van de reeks terreuraanslagen in 2015 in Parijs rechtvaardigden zich tijdens het bloedbad in de concertzaal Bataclan tegenover hun slachtoffers. "Waarom bombarderen jullie onze broeders in Syrië? We komen hier hetzelfde doen. We gaan jullie hier bombarderen. Wij hebben daar geen vliegtuigen voor nodig", zo riepen de terroristen volgens een rechercheur die vandaag voor het hof van assisen in Parijs getuigde op het proces over de terreuraanslagen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.