RV
Volledig scherm
© RV

Franse agent verliest controle over snelle politiesportwagen en belandt in de berm

Het Franse politiekorps beschikt sinds mei over 26 snelle sportauto’s van het merk Alpine. Alleen schieten daar na een paar dagen nog maar 25 auto’s van over. Eentje belandde immers op zijn dak in de berm nadat een Franse politieagent de controle verloor over de Alpine.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Trump-critica Murkowski overleeft Midterms in Alaska, ook Sarah Palin nog in de running
  4

  Trump-critica Murkowski overleeft Midterms in Alaska, ook Sarah Palin nog in de running

  Lisa Murkowski, een van de weinige Republikeinen die gestemd heeft voor de afzetting van Donald Trump na de bestorming van het Capitool op 6 januari, is nog in de running om haar zetel in de Amerikaanse Senaat te behouden. Dat is gebleken na de voorverkiezingen in Alaska dinsdag (plaatselijke tijd). Ook Sarah Palin, voormalig vicepresidentskandidaat en ex-gouverneur van Alaska, maakt nog kans op een zetel in het Huis van Afgevaardigden.
 3. “Ik ben al een paar keer bijna neergeknald”: Vlaamse undercover-agent schrijft boek over infiltratie bij drugsbarons
  PREMIUM
  Literatuur

  “Ik ben al een paar keer bijna neerge­knald”: Vlaamse undercover-agent schrijft boek over infiltra­tie bij drugsba­rons

  Gangsters gaan alsmaar driester te werk en met de aanslag op de Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries werd die grens nog maar eens verlegd. Om zware criminelen te stoppen, is een drastische aanpak nodig en één van de politiewapens in deze strijd zijn undercoveragenten die het milieu infiltreren. “Ik beschouw het als een schaakspel, weliswaar bloedserieus en potentieel dodelijk”, zegt Vic Thiefs, een gewezen Belgische undercoveragent die een boek schreef over zijn ervaringen. “Die mannen geloofden niet in undercoveragenten van de politie. Ik zat er dan bij en dacht: Jezus, je moest eens weten...”