Macron tijdens zijn bezoek aan een voedingsbeurs in Euroexpo Lyon.
Volledig scherm
Macron tijdens zijn bezoek aan een voedingsbeurs in Euroexpo Lyon. © Photo News

Frans president Macron bekogeld met ei in Lyon

De Franse president Emmanuel Macron is vandaag tijdens een werkbezoek aan een voedingsbeurs in de gemeente Bron bij Lyon bekogeld met een ei. Op beelden is te zien dat het ei van zijn schouder stuitert. De dader werd meteen door de beveiliging meegenomen. 

7 reacties

 • Christine Laevers

  1 jaar geleden
  Geen enkele president kan voldoening geven aan iedereen. Gelukkig wordt Frankrijk niet bestuurd zoals in België : zo traag, zo onzeker, zo half en half. Een ei gooien naar een Franse president zegt meer over de eiergooier dan over de president die de coronacrisis volgens mij vrij goed heeft aangepakt en begeleid. Ik woon al 6 jaar op het Franse platteland en heb geen grammetje spijt.
 • Regis Desmet

  1 jaar geleden
  Macron is t beste wat Frankrijk kon krijgen voor mensen die vooruit willen, maar voor de luiaards zijn de uitkeringen nooit hoog genoeg, 1 van de trekkers van de gele hesjes krijgt 2650euro voor niks te doen en gaat dan nog betogen, hoe schaamteloos kan je zijn door op een ander zijn schuim te leven, sociale zekerheid is een nodig instrument als vangnet maar doordat t gebruikt word als hangmat maak je t systeem kapot
 • boris paesen

  1 jaar geleden
  Zolang politiekers de burgers blijven uitbuiten en niet inzien dat ze verkeerd bezig zijn zullen dergelijke wanhoopdaden blijven gebeuren.
 • ivan haerinck

  1 jaar geleden
  Komt ervan als je denkt alle wijsheid in pacht te hebben. blijkbaar mag een andere mening niet meer. Zie in Nederland waar je onmiddellijk wordt ontslagen. Veel politiekers moeten dringend uit hun ivoren toren komen en leven tussen alle mensen zonder anders denkenden te discrimineren. ik ben tegen elke vorm van geweld ook met woorden kan een grote groep mensen geweld worden aangedaan.
 • Jonas Gent

  1 jaar geleden
  En dan nog denken die politici goed bezig te zijn.. Hoeveel meer signalen moet je krijgen?