Rédoine Faïd
Volledig scherm
Rédoine Faïd © AP

Frankrijks beruchtste crimineel liep gewoon rond... onder een boerka

Frankrijks meest beruchte en bekende crimineel, Rédoine Faïd, heeft zich schuil gehouden voor de politie door zich te kleden in een boerka. Door de lange en alles bedekkende kleding voor islamitische vrouwen te dragen, hoopte hij onherkenbaar te zijn.

47 reacties

 • dominique castelein

  3 jaar geleden
  calvo en beels,daarom moet er gezichtsherkenning komen om jullie vriendjes te kunnen oppakken en de boerka moet verboden worden en ter plaatse onmiddellijk afgedaan worden,met calvo en beels is onze veiligheid om zeep
 • Zjos Peeters

  3 jaar geleden
  Waar zitten die linkse verdedigers van het geloof en de zelfstandigheid van de vrouw nu?
 • Marc de Bisson

  3 jaar geleden
  Moeten we zeker toelaten in Belgie
 • Luc Deckers

  3 jaar geleden
  Boerkaverbod.! Boete €500,- bij elke overtreding, zelfs meermaals op dezelfde dag. Effectief toepassen. Verkleden (verbergen) enkel bij bijvoorbeeld karnaval, Sinterklaas of Driekoningen ; en dan nog mits vergunning.
 • marc van cauter

  3 jaar geleden
  Prachtig binnekort op vrije voeten om zijn lucratieve job verder te doen En laat ons allen boerkas dragen en geen enkele rekening meer betalen...
 1. Voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell overleden door coronavirus en kanker: “Immuunsysteem aangetast”
  Play
  8

  Voormalige Amerikaan­se minister van Buitenland­se Zaken Colin Powell overleden door coronavi­rus en kanker: “Immuunsys­teem aangetast”

  Colin Powell, onder president George W. Bush Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken, is maandag bezweken aan complicaties ten gevolge van het coronavirus. Dat meldt zijn familie in een mededeling op Facebook. Powell was de eerste zwarte Amerikaan aan het hoofd van het leger, en later werd hij ook de eerste zwarte minister van Buitenlandse Zaken. De oud-minister werd 84.