Rédoine Faïd
Volledig scherm
Rédoine Faïd © AP

Frankrijks beruchtste crimineel liep gewoon rond... onder een boerka

Frankrijks meest beruchte en bekende crimineel, Rédoine Faïd, heeft zich schuil gehouden voor de politie door zich te kleden in een boerka. Door de lange en alles bedekkende kleding voor islamitische vrouwen te dragen, hoopte hij onherkenbaar te zijn.

47 reacties

 • dominique castelein

  3 jaar geleden
  calvo en beels,daarom moet er gezichtsherkenning komen om jullie vriendjes te kunnen oppakken en de boerka moet verboden worden en ter plaatse onmiddellijk afgedaan worden,met calvo en beels is onze veiligheid om zeep
 • Zjos Peeters

  3 jaar geleden
  Waar zitten die linkse verdedigers van het geloof en de zelfstandigheid van de vrouw nu?
 • Marc de Bisson

  3 jaar geleden
  Moeten we zeker toelaten in Belgie
 • Luc Deckers

  3 jaar geleden
  Boerkaverbod.! Boete €500,- bij elke overtreding, zelfs meermaals op dezelfde dag. Effectief toepassen. Verkleden (verbergen) enkel bij bijvoorbeeld karnaval, Sinterklaas of Driekoningen ; en dan nog mits vergunning.
 • marc van cauter

  3 jaar geleden
  Prachtig binnekort op vrije voeten om zijn lucratieve job verder te doen En laat ons allen boerkas dragen en geen enkele rekening meer betalen...
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Zeshonderd passagiers uit Zuid-Afrika vast op luchthaven van Schiphol: eerst test afnemen voor ze land binnen mogen
  Play

  Zeshonderd passagiers uit Zuid-Afri­ka vast op luchthaven van Schiphol: eerst test afnemen voor ze land binnen mogen

  Op de luchthaven van Schiphol heeft zich een opmerkelijke situatie afgespeeld. Zo’n zeshonderd passagiers mochten bij aankomst niet uit het vliegtuig stappen. De twee vliegtuigen kwamen namelijk uit Zuid-Afrika. Door de nieuwe coronavariant uit zuidelijk Afrika moeten alle passagiers eerst getest worden vooraleer ze het land weer binnen mogen. De passagiers zullen daarom in een beveiligde ruimte op de luchthaven wachten tot ze hun testresultaat ontvangen. Dat kan tot zo’n vier uur duren.