EPA
Volledig scherm
© EPA

Frankrijk zet met oud en nieuw 100.000 politiemensen in

De Franse regering zet met oud en nieuw 100.000 politiemensen in. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner zullen ze worden bijgestaan door brandweerlieden en militairen. Castaner beklemtoonde tegenover de Franse pers dat het land erg waakzaam moet zijn, onder meer omdat de dreiging van terroristische aanslagen hoog blijft. Maar hij voegde eraan toe dat er geen sprake is van een specifieke terroristische dreiging.

4 reacties

 • Lucien Mertens

  1 jaar geleden
  De nieuwe multiculturele verrijkende tijd heeft duidelijk zijn prijs...bedankt om al die misdaad op ons los te laten hoor beste politici.
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Dat noemt men nu nieuwjaar vieren!
 • Luc Peeters

  1 jaar geleden
  Wat kost dat niet...
 • Kevin Meulenhof

  1 jaar geleden
  Zo moet het tegenwoordig..
 1. Ikea Frankrijk krijgt 1 miljoen euro boete voor heus ‘spionagesysteem’: privédetectives, agenten en nepmedewerkers moesten personeel in de gaten houden
  19

  Ikea Frankrijk krijgt 1 miljoen euro boete voor heus ‘spionage­sys­teem’: privédetec­ti­ves, agenten en nepmedewer­kers moesten personeel in de gaten houden

  IKEA moet in Frankrijk een boete van 1 miljoen euro betalen voor het bespioneren van onder anderen personeelsleden. De Franse tak van de meubelgigant is schuldig bevonden aan het oneigenlijke gebruik van persoonsgegevens, oordeelde de rechter. Verder werd een voormalig directeur, Jean-Louis Baillot, veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van twee jaar en het betalen van een boete van 50.000 euro.