iStock
Volledig scherm
© iStock

Frankrijk zet gezinsleden van Bosnische vrouw het land uit na mishandeling

Na een rechtszaak zijn vijf gezinsleden van een jonge Bosnische moslima uit Frankrijk gezet omdat ze haar haren zouden hebben afgeschoren en hebben geslagen. Ze kwamen tot hun daad nadat de vrouw verliefd was geworden op een jonge christelijke Serviër.

11 reacties

 • Carlo Verstappen

  2 jaar geleden
  Frankrijk wordt wakker nu de rest van Europa nog. We moeten goed zijn, maar niet gek want dan word er van goedheid geprofiteerd en belanden we waar we nu zitten en moeten wij onze cultuur aanpassen aan die andere, en niet andersom.
 • Louis Van Damme

  2 jaar geleden
  Een goed voorbeeld of onze landregeerders die durf hebben twijfel ik sterk, die zijn meer met zichzelf bezig. De straf zou echter moeten zijn NOOIT meer in het land te mogen komen, dat soort mensen past niet in onze gemeenschap. De familie na de gevangenis straf ook het land uit. Dergelijke voorbeelden zullen toch resultaten leveren.
 • Edmond Dillien

  2 jaar geleden
  Haha, ze mogen 5 jaar lang niet meer binnen in Frankrijk, is dat ook al een straf tegenwoordig? Ik zou er niet van verschieten als ze er al lang terug zijn en dingen aan't plannen zijn die weer in de gazetten gaan voorkomen.
 • Ibn Marouf

  2 jaar geleden
  Zo hoort het. Die 5 jaar waren beter 50 jaar geweest, en die ooms en tantes, na de gevangenisstraf, ook het land uit!
 • Etienne De Kesel

  2 jaar geleden
  rare redenering toch? Als er, zoals men het zo vaak noemt, incidenten zijn tegen gezinsleden worden ze uitgezet, maar als ze overtredingen, wanbedrijven en misdaden plegen tegen  niet gezinsleden, mag men  blijven genieten van onze gastvrijheid en wordt dit nog veelal bedekt met de mantel der liefde.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Russisch staatsgasbedrijf Gazprom dreigt nu ook gastoevoer via Oekraïne naar Europa stil te leggen
  95

  Russisch staatsgas­be­drijf Gazprom dreigt nu ook gastoevoer via Oekraïne naar Europa stil te leggen

  Na de lekken in de Nord Stream-aardgaspijpleidingen dreigt het Russische staasgasbedrijf Gazprom nu ook de Russische gastoevoer via Oekraïne stil te leggen. Dat heeft te maken met een conflict tussen Gazprom en het Oekraïense staatsgasbedrijf Naftogaz over het al dan niet nakomen van gascontracten. Gazprom laat woensdag weten met klem alle claims van Naftogaz te verwerpen. De impact is niet duidelijk, maar het doet vermoeden dat Rusland ook de gastoevoer die via Oekraïne naar Europa stroomt wil stilleggen.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Pro-Russische leiders van Loehansk en Cherson vragen Poetin bezette gebieden in Oekraïne te annexeren
  Play
  Update

  Pro-Russische leiders van Loehansk en Cherson vragen Poetin bezette gebieden in Oekraïne te annexeren

  De pro-Russische autoriteiten in de Oekraïense regio’s Loehansk en Cherson hebben woensdag aangekondigd dat ze de Russische president Vladimir Poetin gevraagd hebben bij Rusland te kunnen aansluiten. De vraag komt er een dag na een schijnreferendum in de regio’s, dat door zowat de hele internationale gemeenschap wordt veroordeeld. Rusland verwacht dat er nog meer referenda in Oekraïne zullen volgen. Dat verklaarde de Russische VN-ambassadeur Vasily Nebenzya dinsdag in de VN-Veiligheidsraad.