De Franse president Emmanuel Macron met Florence Parly, minister voor de Strijdkrachten.
Volledig scherm
De Franse president Emmanuel Macron met Florence Parly, minister voor de Strijdkrachten. © AFP

Frankrijk zet extra middelen in voor cyberdefensie

Frankrijk voert zijn effectieven voor cyberdefensie op. Dat heeft minister voor de Strijdkrachten Florence Parly bekendgemaakt.

1 reactie

 • Raphaël Defour

  2 maanden geleden
  Best nodig en ook bij ons en de EU.
 1. 'Barbie in het echt' mag jaar lang ziekenhuis niet binnen na agressie tegen personeel

  'Barbie in het echt' mag jaar lang ziekenhuis niet binnen na agressie tegen personeel

  De 37-jarige Kerry Miles uit het Britse Essex mag van de rechter een jaar lang het Broomfield-ziekenhuis niet binnen na een incident vorig jaar in augustus. Daarbij viel ze drie gezondheidswerkers aan en reed ze bijna een veiligheidsagent omver. De vrouw werd bekend omdat ze haar uiterlijk jarenlang onder handen liet nemen door plastische chirurgen om zo goed mogelijk op een Barbie-pop te lijken. Het zou haar meer dan 355.000 euro hebben gekost.
 2. Besix bouwt grootste ‘afval tot energie’-fabriek ter wereld

  Besix bouwt grootste ‘afval tot ener­gie’-fa­briek ter wereld

  De Belgische bouwgroep Besix is in Dubai bezig met de bouw van de grootste fabriek ter wereld die afval omzet in energie. Per dag zal er tot 5.000 ton huishoudelijk afval omgezet worden in 200 MW stroom, legde Peter Lembrechts van Besix dinsdag uit tijdens het bezoek van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). Het gaat om ongeveer de helft van al het afval in Dubai. De fabriek zou in de loop van 2024 klaar moeten zijn.