AFP
Volledig scherm
© AFP

Frankrijk verstrengt coronamaatregelen aanzienlijk, ook Duitsland grijpt weer in

Net als Nederland heeft ook Frankrijk haar coronamaatregelen aangescherpt om de stijging van de coronacijfers een halt toe te roepen. In elf grote steden waaronder Parijs en Lille moeten cafés sinds gisteravond om 22 uur dicht en is er een verbod op grote evenementen. In Duitsland komt er eveneens een verstrenging van de maatregelen, zo vernam het Duitse persbureau DPA.

16 reacties

 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Alle landen die een soepel coronabeleid voeren(voerden) zullen vroeg of laat volgen.
 • willems michel

  1 jaar geleden
  De Tour de France is gedaan, nu gaan ze verstrengen. Alsof er vorige weken geen vuiltje aan de lucht was.
 • Peter Janssens

  1 jaar geleden
  Tweede lockdown moet vermeden worden. Nog steeds heeft ze geen politieke moed en denkt ze eerder aan hoeveel stemmen het haar zal kosten/opleveren dan aan de veiligheid van de bevolking. Heel de politieke linkervleugel van Europa is in het zelfde bedje ziek, zeker hier in België.
 • Joan Vliegen

  1 jaar geleden
  Het ziet er naar uit dat we zonder regering het goed doen en deden tot spijt van wie het benijdt. We zijn helemaal niet zo onbestuurbaar geweest als sommigen willen doen geloven. Mooi.
 • Tuur schiepers

  1 jaar geleden
  Hier in Callen in de Landes (FR) nog steeds geen enkele besmetting geweest, maar ook geen toeristen gezien ( er is hier niets te zien)
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.