Links: de ontvoerde Mia. Rechts: complotdenker Rémy Daillet-Wiedemann.
Volledig scherm
Links: de ontvoerde Mia. Rechts: complotdenker Rémy Daillet-Wiedemann. © AFP/RV

Frankrijk in de ban van ontvoering Mia (8): “Beruchte complotgoeroe betaalde 3.000 euro om hele operatie in goede banen te leiden”

De ontvoeringszaak van de achtjarige Mia in Frankrijk blijft ook na de ontknoping nog de gemoederen beroeren. De beruchte complotdenker Rémy Daillet-Wiedemann wordt er nu van verdacht 3.000 euro op tafel gelegd te hebben om de hele operatie in goede banen te leiden. Speurders zijn actief naar hem op zoek, maar dat belooft geen makkelijke klus te worden. De man is immers naar Maleisië gevlucht nadat het hem in andere rechtszaken te heet onder de voeten geworden was. In zijn naam werd vorig jaar nog een politiebureau aangevallen.

2 reacties

 • Sanders Dejong

  4 weken geleden
  Ruimt die rotzooi uit de weg.
 • Danny Govaerts

  4 weken geleden
  Als kan worden aangetoond dat het geld effectief uit die hoek komt. Dat er dan maar gerechtelijke stappen worden gezet. Aanhouding voor het financieren van een criminele organisatie is toch strafbaar.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar