Sean Hannity: "Vanavond zou elke Amerikaan kwaad moeten zijn, woedend en bezorgd over wat er gebeurd is tijdens de verkiezingen en de aanloop naar de verkiezingen”
Volledig scherm
Sean Hannity: "Vanavond zou elke Amerikaan kwaad moeten zijn, woedend en bezorgd over wat er gebeurd is tijdens de verkiezingen en de aanloop naar de verkiezingen” © Fox News

Fox News weigert Biden te erkennen als president: “Nemen Trumps juridische stappen zeer serieus”

Harde taal op Fox News. De Amerikaanse nieuwszender weigert Joe Biden te benoemen als verkozen president, ook niet wanneer hij straks de nodige 270 kiesmannen zou behalen. Dat meldt CNN nadat het twee interne memo’s onder ogen kreeg. De rechtszaken die huidig president Trump aanspant, zijn daarvoor de reden. Afgelopen nacht steunden Fox-opiniemakers als Sean Hannity en Laura Ingraham al de fraudebeschuldigingen van Trump na diens toespraak. Fox News ontkent echter dat de zender zal weigeren om Biden te erkennen als president-elect.

78 reacties

 • freddy depaepe

  11 maanden geleden
  met de democraten gaan we op weg naar een nucleaire oorlog!
 • Gino Denil

  11 maanden geleden
  Ze hebben alvast twee dingen gemeen, Wim De Ketele. Als ze hun zin niet krijgen gaan ze voor destabilisatie en onbestuurbaarheid van het land. Blijkbaar is het je ontgaan dat Trump al maanden deze valse strategie aan het voorbereiden was. Stemmen per post in diskrediet brengen, vragen aan de eigen kiezers om niet per post te stemmen, met de post CEO de post inefficiënt maken tot zelfs valse postbussen installeren om stembrieven te onderscheppen.
 • Christine Laevers

  11 maanden geleden
  Opmerkelijk is is dat Fox News vrij vlug Arizona heeft toegezegd aan Biden! CNN wachten nog. Misschien heeft Fox News een tactische fout begaan ? Alle stemmen zijn pas zeker als ze gecertifieerd worden door de staten zelf. Traditioneel is het wel Associated Press (een verzameling van ...) die de winnaar aangeeft.
 • Yves Sergeant

  11 maanden geleden
  Wie nu nog niet doorgeeft dat er hier massaal gefraudeerd is is een kieken, al vier jaar probeert men Trump zwart te maken met alle soorten onzinnige beschuldigingen dus dit was wel te verwachten deze ultieme coup !
 • Wim De Ketele

  11 maanden geleden
  Trump wordt altijd als een nietsnut of domme mens voorgesteld door de media. Ik heb veel Amerikaanse mensen op mijn Linkedin en wat blijkt. Het grootste gedeelte vind hem een heel goede president. Straf. Hij durft soms dingen zeggen zoals hij ze denkt. En tot voor Corona waren zijn cijfers op zijn minst heel goed. Ik kom veel in Wallonië. Als je daar durft spreken van Bart De Wever...amai. wat wordt die mens gedemoniseerd daar... Net als Trump nu. Media. 
 1. Bijzondere redding: vijf sikh mannen knopen tulbanden aan elkaar om wandelaars uit woeste rivier te redden

  Bijzondere redding: vijf sikh mannen knopen tulbanden aan elkaar om wandelaars uit woeste rivier te redden

  Een groep sikhs in Canada heeft twee wandelaars op een inventieve manier kunnen redden. Zo gebruikten de mannen hun tulbanden als touwen om de hulpeloze wandelaars uit de woeste rivier te helpen. “Het sikhisme (een gods­dienst met in­vloe­den uit zo­wel het hin­doeïs­me als de is­lam), leert ons om mensen te helpen op elk mogelijke manier... zelfs met onze tulband”, aldus een van de sihks.
 2. Gelekte documenten onthullen hoe landen proberen om VN-klimaatrapport af te zwakken
  61

  Gelekte documenten onthullen hoe landen proberen om VN-klimaatrap­port af te zwakken

  Enkele dagen voor de wereldklimaattop in het Schotse Glasgow zijn tienduizenden aanbevelingen gelekt waarin enkele landen en organisaties een klimaatrapport van de VN proberen af te zwakken. Zo trachten ze de noodzaak om snel af te stappen van fossiele brandstoffen terzijde te schuiven. Maar ook kernenergie, vleesconsumptie en financiële steun voor ontwikkelingslanden zouden gevoelige punten zijn. De experts zeggen dat ze zich niet zullen laten beïnvloeden voor hun rapport.