De enkel van het slachtoffer Ron van Akelijen. De man moest met spoed geopereerd worden aan een dubbele breuk. Foto rechts: Virgil Misidjan in 2013, in het shirt van zijn Bulgaarse ploeg PFK Ludogorets.
Volledig scherm
De enkel van het slachtoffer Ron van Akelijen. De man moest met spoed geopereerd worden aan een dubbele breuk. Foto rechts: Virgil Misidjan in 2013, in het shirt van zijn Bulgaarse ploeg PFK Ludogorets. © Familie van Akkeleijen - reuters

Foutparkeerder die bewoner (68) dubbele enkelbreuk trapt, is Nederlands profvoetballer

UPDATEDe Nederlandse profvoetballer Virgil Misidjan (24), oud-speler van Willem II en nu actief voor het Bulgaarse PFK Ludogorets, wordt verdacht van een gewelddadige parkeerruzie in Roosendaal, vlak over de Belgische grens, waarbij het slachtoffer (68) een dubbele enkelbreuk opliep. Dat bevestigt zijn advocate.

58 reacties

 • Michael Dimers

  5 jaar geleden
  Dat is toch puur crapuul ???
 • karel kockx

  5 jaar geleden
  Ze kennen allemaal die enkele woordjes racist of discriminatie, en ze gebruiken deze woordjes zo graag tegenover hen die door de eigen politiek gediscrimineerd worden om deze bendes niksnutten te onderhouden en te tolereren .
 • Karel Van Geel

  5 jaar geleden
  Daar moet je held voor zijn. En natuurlijk tappen ze onmiddellijk uit het racisme vaatje wat had je gedacht, wanneer je iemand met een bruine huidskleur er op wijst dat hij verkeerd geparkeerd staat dan is dat toch pure racisme.
 • Lieve Vandamme

  5 jaar geleden
  Die voetballers hebben een heel hoge dunk van zich zelf!! Maar respect voor iemand anders is zéér ver te zoeken!! Dikke nekken !! Hij verdient genoeg, zou verplicht moeten worden ALLE ziekenhuis-én revalidatiekosten te betalen, zou misschien en hopelijk een goede les zijn!!!
 • ronny cuypers

  5 jaar geleden
  Als die trappende man nooit agressief is geweest, hoe is die enkel dan gebroken? Spontaan van ouderdom of zo?