In een loods in de haven van Antwerpen werden in maart 2021 mogelijk sporen gevonden van Naima Jillal, maar van de vrouw zelf ontbrak elk spoor.
Volledig scherm
PREMIUM
In een loods in de haven van Antwerpen werden in maart 2021 mogelijk sporen gevonden van Naima Jillal, maar van de vrouw zelf ontbrak elk spoor. © Politie

Foto’s van gemartelde vrouw aangetroffen bij drugsbaron Taghi: mogelijk ‘Godmother van de coke’ Naima Jillal waarvan laatste sporen gevonden werden in Antwerpse haven

Op een Blackberry-telefoon die op 16 december 2019 is aangetroffen bij Ridouan Taghi, die toen werd gearresteerd in Dubai, zijn foto’s aangetroffen van een naakte, gemartelde vrouw. Justitie vermoedt dat het de Nederlands-Marokkaanse Naima Jillal betreft, ook wel de ‘Godmother van de coke’ genoemd. Zij was in oktober 2019 spoorloos verdwenen nadat ze op de Amsterdamse Zuidas in een auto was gestapt. In maart 2021 werden mogelijk sporen van haar gevonden in een havenloods in Antwerpen.

  1. Oekraïne kiest voor bommenlegger Kyrylo Boedanov als nieuwe Defensieminister: wat wil dit zeggen voor de oorlog?
    PREMIUM

    Oekraïne kiest voor bommenleg­ger Kyrylo Boedanov als nieuwe Defensiemi­nis­ter: wat wil dit zeggen voor de oorlog?

    De Oekraïense corruptieschandalen hebben nu ook Defensieminister Oleksi Reznikov (56) de kop gekost. Hij ruimt plaats voor Kyrylo Boedanov (37), het toch al invloedrijke hoofd van de militaire inlichtingendienst. De man die de invasie tot op het uur correct voorspelde, maar ook zei dat de oorlog tegen de zomer voorbij zal zijn. Afgaand op zijn palmares zal hij dat niet proberen te bereiken met vredesgesprekken.