Donald Trump
Volledig scherm
Donald Trump © REUTERS

“Foto’s tonen notities die Trump verscheurde en probeerde door het toilet te spoelen”

Het is geen geheim dat Donald Trump tijdens zijn presidentschap nogal nonchalant omging met documenten. Een journaliste van ‘The New York Times’ zegt nu te beschikken over exclusieve beelden die moeten bewijzen dat de toenmalige president meermaals notities verscheurde en door het toilet spoelde.

32 reacties

 • Hans Claeys

  2 maanden geleden
  Ondertussen stemde wel de helft van de VS voor deze narcist. Triestig volk. Nog een beetje meer polarisatie en ze gaan met elkaar op de vuist. China ziet het allemaal graag gebeuren.
 • hans vanhaesebroeck

  2 maanden geleden
  Trump heeft maar één doel nu: de instellingen vernietigen die hem normaal zullen veroordelen. De rechtsstaat omverwerpen tot eer en glorie en vrijheid van 1 persoon is de dictatuur installeren. Hij had gewoon nooit aan de macht mogen komen, hij is een gesel voor de maatschappij die nu nog wat meer doldraait omdat hij zijn zin niet krijgt.
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Trump zal nooit de presidentskandidaat van de republikeinen worden. Die weten heus wel tot wat die 'sjarel' in staat is. Ze gedogen hem enkel om de extreem rechtse en religieuze stemmen.
 • Dirk Declercq

  2 maanden geleden
  Hopelijk komt die man nooit meer aan het bewind?
 • Els Volders

  2 maanden geleden
  In alle fairheid, de foto (weer verkregen van een “anonieme bron”) toont een toilet ergens met papier in. En dat is het?!
 1. Wat staat er op het spel voor voormalig president Trump na FBI-inval? VTM NIEUWS-journaliste Romina Van Camp: “Inval bij een oud-president is ongezien”
  Play

  Wat staat er op het spel voor voormalig president Trump na FBI-in­val? VTM NIEUWS-journalis­te Romina Van Camp: “Inval bij een oud-president is ongezien”

  De Amerikaanse inlichtingendienst is het huis van voormalige Amerikaanse president Donald Trump in Palm Beach, Florida binnengevallen. De inval zou kaderen in een onderzoek naar de manier waarop Trump tijdens zijn presidentschap en na zijn vertrek uit het Witte Huis omging met officiële documenten. “Ze hebben zelfs een huiszoekingsbevel afgegeven, wat er op kan wijzen dat hij betrokken is bij een ernstige misdaad”, aldus VTM NIEUWS-journaliste Romina Van Camp.