Fleur (6) overleed in september 2018 bij het ongeluk met de grasmaaier in het Nederlandse Kampen.
Volledig scherm
Fleur (6) overleed in september 2018 bij het ongeluk met de grasmaaier in het Nederlandse Kampen. © GinoPress B.V. / Carlo ter Ellen

Fleur (6) kwam onder grasmaaier terecht bij fataal ongeluk: “Het blijft altijd spoken”

NEDERLANDNietsvermoedend begon de 22-jarige Daniël V. die ochtend aan zijn klus: een gemeentelijk speelveld in het Nederlandse Kampen (provincie Overijssel) maaien. Een uur later had zich een drama voltrokken: de 6-jarige Fleur kwam tijdens het speelkwartier van school onder zijn maaier terecht en overleefde de aanrijding niet. “Het blijft altijd spoken.”

4 reacties

 • vangeel guido

  1 jaar geleden
  Dit had vermeden kunnen worden,veel sterkte aan iedereen van ouders tot gemeentebestuur.
 • Eddy Van De Velde

  1 jaar geleden
  Ik versta niet waarom men het gras niet kan gaan afrijden als niemand daar aan het spelen is.
 • simone joris

  1 jaar geleden
  Veel Sterkte aan allen en zeker aan Daniël,hét was een ongeval waar niemand schuld treft.
 • Sandra bib

  1 jaar geleden
  ook niet voor de persoon die het ongeval veroorzaakt zal dit makkelijk zijn, chapeau voor de ouders die dit kunnen begrijpen!! Niemand wil in deze situatie terechtkomen!! Veel sterkte aan beide partijen !!
 1. Poolse president beschuldigt Duitse regering van woordbreuk over pantservoertuigen

  Poolse president beschul­digt Duitse regering van woordbreuk over pantser­voer­tui­gen

  De Poolse president Andrzej Duda heeft de Duitse regering ervan beschuldigd dat die haar belofte niet nagekomen is over de levering van pantservoertuigen aan zijn land. Duda kwam in een interview met tv-zender Die Welt, in de marge van het Wereld Economisch Forum (WEF) in Davos, terug op een belofte van Berlijn om pantservoertuigen te leveren. Polen zou daarmee pantservoertuigen kunnen vervangen die het aan Oekraïne leverde. "Ze zijn die belofte niet nagekomen", zei Duda. "En eerlijk: we zijn daarover heel ontgoocheld."
 2. IN BEELD. Oekraïense jongeren in Kiev nemen deel aan tatoeage-marathon om geld voor leger in te zamelen

  IN BEELD. Oekraïense jongeren in Kiev nemen deel aan tatoeage-marathon om geld voor leger in te zamelen

  In een verlaten fabriek in de Oekraïense hoofdstad Kiev hebben lokale tattoo-artiesten de afgelopen zeven weken een wekelijkse tatoeage-marathon georganiseerd. Dat doen ze om geld in te zamelen voor het Oekraïense leger, dat sinds de start van de oorlog op 24 februari de meedogenloze strijd tegen de Russen aangaat. In totaal heeft het initiatief al 270.000 Oekraïense grivna (zo’n 8.566 euro) opgeleverd. De meeste klanten kiezen voor symbolische ontwerpen, waarmee ze de liefde en steun voor hun vaderland willen uitdrukken.