Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © Shutterstock / klyots

Fitnesscentra broeihaard voor corona: in één zaal raken 55 sporters in week tijd besmet

Fitnesscentra blijken een broeihaard voor coronabesmettingen. Dat blijkt uit enkele concrete voorbeelden uit het buitenland.

12 reacties

 • alfons schouwaerts

  1 maand geleden
  Duidelijk dat er hier zijn die nog nooit in een fitness zijn binnen geweest, heb mij nooit onveilig gevoeld en weet dat er nooit een besmetting is geweest. En ging 5 dagen op 7
 • Guy Hendrickx

  1 maand geleden
  Ik ben ,toen de fitnessclubs open waren, mij altijd veilig gevoeld en droeg een mondmasker en er was voortdurend verse luchtcirculatie .. Niet echt goed begrepen waarom ze moesten sluiten en uiteindelijk werkt men daar toch aan de Fysische conditie ( goed verweer tegen corona)
 • Wendy Bert

  1 maand geleden
  Ach wat een hoop gezever. En ze gaan dan uit van het buitenland. Bende prutsers zijn het Ier
 • Guy Stanbel

  1 maand geleden
  Ik heb nog hagen die afgedaan moeten worden. Tijd om al die spieren en opgebouwde fitheid tot iets nuttig om te zetten! Daarbij een mooi uitzicht altijd welkom!
 • Koenraad Verstraeten

  1 maand geleden
  Amaai, Terry, Karla en Marleen, jullie gaan flink tekeer tegen de fitness tot zelfs tegen mannen in het algemeen. Ik trek mijn conclusies en , neen Terry, de mensen waren vroeger hé-le-maal niet fitter. En Francois; rust roest. Niet iedereen wil alleen maar lopen, fietsen of wandelen, hé.
 1. PORTRET. Prins Philip, de man die nooit leerde wat liefde was
  PREMIUM
  Royalty

  PORTRET. Prins Philip, de man die nooit leerde wat liefde was

  Prins Philip, de man van Koningin Elizabeth II van Engeland, de vader van prins Charles, de grootvader van William en Harry, is net geen honderd jaar geworden. Hij was één van de laatste mohikanen, een aristocraat die aan alle verwachtingen van vervlogen tijden voldeed. Oorlogsveteraan, atleet, kunstschilder, polyglot, piloot, jager, ladies man, koele echtgenoot, strenge vader, Philip was het allemaal. Op één punt week hij af: hij bracht zijn leven door in de schaduw van een vrouw.
 2. Nieuwe beschuldigingen in Myanmar tegen afgezette regeringsleidster Aung San Suu Kyi

  Nieuwe beschuldi­gin­gen in Myanmar tegen afgezette regerings­leid­ster Aung San Suu Kyi

  De bij een militaire staatsgreep afgezette leider van Myanmar, Aung San Suu Kyi, heeft in een korte rechtszitting gevraagd om haar advocaten persoonlijk te kunnen spreken. Ze is gevangen gezet en de nieuwe machthebbers hebben een reeks beschuldigingen tegen haar aangevoerd. Vandaag kwam daar weer een beschuldiging bij die, net als eerdere verwijten, te maken heeft met de coronamaatregelen. De volgende zitting is op 26 april.
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len