Melania Trump.
Volledig scherm
Melania Trump. © Photo News

“First lady Melania adviseerde Trump nederlaag te accepteren”

Melania Trump heeft publiekelijk nog niet gereageerd op de verkiezingsuitslag in de VS, maar achter de schermen heeft ze haar echtgenoot Donald Trump wel al geadviseerd zijn nederlaag te accepteren. Dat vernam tv-zender CNN van een bron. Eerder raakte bekend dat ook Jared Kushner zijn schoonvader heeft aangesproken over het erkennen van diens verkiezingsnederlaag.

52 reacties

 • Argus Vercauteren

  8 maanden geleden
  @KRISTOFF JOOSENS: In de Verenigde Staten is het de traditie dat de media de winnaar (in dit geval: Biden) van de verkiezingen uitroepen. Voormalig president Bush, Mitt Romney (republikein) en andere Europese leiders hebben Biden al gefeliciteerd, dat zegt toch wel genoeg. Zelfs de zender Fox (Republikeins) heeft president Trump al aangemaand om zijn verlies te aanvaarden.
 • Willy Van Craen

  8 maanden geleden
  Voor haar komt er terug wat vrijheid en kan ze terug gaan shoppen.
 • Linda Deyaert

  8 maanden geleden
  De grootste fraudeur gaat rechtszaken aanspannen wegens fraude. Hoe gek kan het zijn.
 • christiaan boone

  8 maanden geleden
  ik hoor hier steeds maar dat Trump veel goede zaken heeft verricht: kan iemand mij meedelen welke, dan kan ik mijn door linkse propaganda verguisde mening over die man veranderen en iemand die schaamteloos liegt, bedriegt en respectloos is voor eenieder, zelfs voor zijn eigen familie en kinderen, toch nog een heel goede man vinden; had Trump zich getoond als een familieman en een goed beleid gevoerd omtrent CORONA, had hij de verkiezingen met een straat voorsprong gewonnen, beangstigend, niet??
 • martin jacquemijn

  8 maanden geleden
  gezien dat hij zo goed naar anderen luistert, zal het niet geholpen hebben. Hij hoort zichzelf graag praten.