AFP
Volledig scherm
© AFP

'Fire and Fury' werpt ook nieuw licht op Donalds kapsel: gevaarlijke medicatie en veel haarlak

BuitenlandZijn campagneteam pleegde landverraad, zijn dochter wil presidente worden, en Donald zelf kan met moeite lezen en eet cheeseburgers in bed. De opvallende onthullingen in 'Fire and Fury', het boek van journalist Michael Wolff over het presidentschap van Trump, domineren de wereldpers. Maar tussen al die grootse uitspraken zit er ook een kleiner pareltje aan kennis verborgen: het geheim achter het kapsel van het Amerikaanse staatshoofd.

21 reacties

 • Gerry Cle

  5 jaar geleden
  Dit artikel zegt gewoon wat er in het boek staat. Het zegt zelf dat het niet duidelijk is dat alle beweringen van Wolff waar zijn. Vermits de meeste getuigen in het boek Trump aanhangers zijn veronderstel ik dat het wel geloofwaardig is.
 • Jan Mertens

  5 jaar geleden
  Hij heeft, bij zijn bezoek aan Europa, veel geld geboden voor het toupetje van Hein Vanhaezebrouck, maar die wilde het niet afstaan om zijn geloofwaardigheid niet te verliezen.
 • John Ulmer

  5 jaar geleden
  In de P-magazine stonden ernstigere zaken dan in dit boek blijkbaar.... Is men niet lichtelijk aan het overdrijven in het belachelijk maken van Trump ? Kan je je voorstellen wat er zou gebeurd zijn moest iemand beweerd hebben dat Obama graag bananen at (wat misschien nog waar was ook) ? Het hek zou van de dam zijn, niet?
 • luc vanderlinden

  5 jaar geleden
  Als dit in Amerika het niveau is geworden van het democratisch debat, dan zijn ze echt ni goe bezig. Zielig.
 • Jozef Van Vaerenbergh

  5 jaar geleden
  Diane je hebt inderdaad gelijk deze "inside information" is zo belachelijk onbelangrijk vandaar ook mijn conclusie over de waarde van het boek en de informatie die er in staat.