Michael Wolff.
Volledig scherm
Michael Wolff. © REUTERS

'Fire and Fury'-auteur Michael Wolff: een man met een reputatie, en niet altijd een goede

Michael Wolff, auteur van ‘Fire and Fury: Inside the Trump White House’, is momenteel één van de meest besproken figuren in de VS en omstreken. Zijn boek met explosieve onthullingen over de Amerikaanse president en zijn entourage is nu al een bestseller. Maar hoewel Wolff veel steun krijgt, is er ook kritiek. De schrijver is er in het verleden al meermaals van beschuldigd een loopje te nemen met de feiten en zich niet altijd te houden aan de grondregels van het bronnengeheim. 

34 reacties

 • jan boden

  5 jaar geleden
  Dat er hier een spel opgezet is om Trump te beschadigen is duidelijk. Hoe kan die Wolff ongestoord in het Witte Huis rondwandelen ? Dankzij Steve Bannon waarschijnlijk.
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  De uitlatingen van Bannon in dat boek kloppen in elk geval al wél! Bannon heeft er zijn spijt over betuigd, maar niéts ontkend van wat hij gezegd heeft.
 • Pete Schoonhuys

  5 jaar geleden
  Trump wil inderdaad geen president zijn. Hij is een geboren narcist en wil alleen aandacht. En Wolff zal helemaal niet in een lammetje veranderen. Zijn boek is nu al een bestseller, en het enige wat Trump kan is dreigen met een proces, maar hij weet dat hij dit nooit kan winnen.
 • Jan Uyttebroeck

  5 jaar geleden
  Dit is een verhaal waar die Michael Wolff geld moet aan verdienen .Welk serieus mens geloofd die handel nu .Je moet links en gestoord zijn om dit klakkeloos te geloven .
 • Wilfried Vanden Berg

  5 jaar geleden
  Die man zal nog nooit van zijn eerste leugen zijn doodgevallen . Een mediageile leugenaar ,meer is die mislukkeling niet.