Gelekte beelden van op een privéfeestje doen volgens sommigen vermoedens rijzen over druggebruik.
Volledig scherm
Gelekte beelden van op een privéfeestje doen volgens sommigen vermoedens rijzen over druggebruik. © RV/AP

Finse premier bereid drugstest te ondergaan nadat dansvideo opdook

De Finse premier Sanna Marin ziet er geen graten in om een drugstest af te leggen. Marin kwam in een mediastormpje terecht nadat op sociale media beelden opdoken van een feestje waar ze aan het dansen is. Op basis van bepaalde uitspraken in die video ontstonden ook geruchten over drugsgebruik.

17 reacties

 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Man man man, die als ge politieker zijt is het blijkbaar verboden om u nog te amuseren.. Woke generatie mag echt gaan stoppen
 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  tzijn ook maar mensen die vrij hun tijd beleven willen we eens bij jullie binnen kijken ? Over heksenjacht gesproken dit is er duidelijk één
 • Christine Laevers

  2 maanden geleden
  Sommige mensen hebben het moeilijk om jonge politici te aanvaarden. EN pas op : het is een jonge, aantrekkelijke vrouw. Olala ! Paperazzi kritiek net zoals Jacinda Ardern, de Nieuw-Zeelandse presidente kreeg toen ze haar baby meenam naar een VN Algemene vergadering. Kunnen we korte metten maken met het beeld van een Thatcher ?
 • Tom de clerck

  2 maanden geleden
  Liever een premier die onder het volk komt om zich te amuseren, dan al die wereldvreemde politici in hun ivoren toren.
 • haagen marcel

  2 maanden geleden
  Een dansje omdat Finland bij de NAVO is gekomen. We zullen zien wie over een paar jaar nog op de foto mag. Boris, Mario zijn al aan de kant gezet.
 1. Cameraman stopt met filmen tijdens live-uitzending en helpt slachtoffers orkaan Ian: “Alles in orde daar?”
  Play

  Cameraman stopt met filmen tijdens li­ve-uitzending en helpt slachtof­fers orkaan Ian: “Alles in orde daar?”

  Een Australische cameraman heeft, live in de nieuwsuitzending, mensen geholpen die hun huis moesten verlaten door orkaan Ian. De beelden zijn gemaakt in het zwaar getroffen Naples, in de Amerikaanse staat Florida. Terwijl journalist Tim Lester vertelt hoe groot de schade is, zet Glen Ellis zijn camera even op de grond. Hij loopt het water in en helpt mensen met oversteken.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.