Het vaccin van CureVac
Volledig scherm
Het vaccin van CureVac © AFP

Finale resultaten effectiviteit CureVac volgen "binnen zeven à tien dagen"

Franz-Werner Haas, de topman van het Duitse CureVac, verwacht binnenkort met de finale resultaten van de grootschalige klinische studie naar de effectiviteit van zijn vaccin naar buiten te kunnen treden. "Het zal niet langer dan zeven à tien dagen duren. We verwachten de resultaten op korte termijn", verklaarde Haas maandagavond.

1 reactie

 • Rudy Van Daele

  4 maanden geleden
  het is duits ze zullen het wel goedkeuren zelfs met een werking die beneden alle peil is.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?