Lou Dobbs
Volledig scherm
Lou Dobbs © AP

Fervente Trump-aanhanger Lou Dobbs verliest populair programma op Fox News

De Amerikaanse conservatieve nieuwsgroep Fox News heeft het programma van Lou Dobbs geannuleerd op Fox Business. Dobbs was een van de grootste aanhangers van ex-president Donald Trump op de zenders van Fox. 

19 reacties

 • Franky Puystjens

  6 maanden geleden
  Het afstand nemen van Dobbs heeft natuurlijk weinig te maken met een plotse "liefdesopwelling voor waarheid" bij FOX. Veeleer is dit een tactische zet om de schade proberen te beperken in de rechtszaak die tegen hen werd ingezet. Anders zouden ze wel het gànse zootje professionele liegebeesten (Jeanine Pirro, Tucker Carlson, Laura Ingraham, Geraldo Rivera, Tomi Lahren, etc...) buitenzwieren. Quod non, dus...! Fox weet maar àl te goed dat leugen- & propagandapraat veel geld in 't laatje brengt!
 • Jacques-Philippe Leclerc

  6 maanden geleden
  Voor 4 jaar lang werd er Rusland, Rusland, Rusland geschreeuwd zonder enige bewijs. "Herhaal een leugen vaak genoeg en het wordt de waarheid", is een propagandawet die wordt toegeschreven aan de democraten.. Onder psychologen staat zoiets bekend als de "illusie van waarheid" ...Als mensen zich gedroegen als de democraten, dan zou je de politie moeten bellen.
 • Peter Berg

  6 maanden geleden
  Gewone voorzorgsmaatregel nadat Fox werd aangeklaagd voor bijna 2 miljard dollar. Hij staat nog steeds op de loonlijst maar ze houden hem waarschijnlijk uit de schijnwerpers tot na het proces.
 • karel dillen

  6 maanden geleden
  Het wordt tijd dat iets gedaan wordt aan de Trumpwaanzin
 • Carlo Verstappen

  6 maanden geleden
  Goed maar veel te laat en eigenlijk ligt de schuld bij Fox zelf. Ze hadden van in het begin moeten ingrijpen maar toen gingen ze nog voor Trump. Heel de wereld wist dat het leugens en fake news was wat zij verkondigden.