Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © REUTERS

Ferrari verhoogt verwachtingen en voorspelt recordjaar

De Italiaanse sportwagenfabrikant Ferrari is op weg naar een recordjaar. De verwachtingen voor 2021 worden verhoogd, zo heeft het bedrijf dinsdag meegedeeld.

7 reacties

 • bart bever

  3 maanden geleden
  Speelgoed voor de kleintjes (1.70 m).Nietwaar Sven? Maar het blijft een mooie auto,wat een lijn!
 • Sven Kerstens

  3 maanden geleden
  Roger boons, waarom verbieden? Ik heb er ook een. Ik rijder jaarlijks 25000 km mee. Meer plezier kan ik niet hebbben.
 • roger boons

  3 maanden geleden
  moeten ze verbieden zulke wagens
 • piet devlieger

  3 maanden geleden
  Als het zo wordt dat er vanaf 2027 geen auto's met brandstofmotor meer mogen verkocht worden in België dan kan Ferrari - en alle andere fabrikanten van supercars ook trouwens - op recordbestellingen rekenen voor levering in 2026.
 • johan ruell

  3 maanden geleden
  Sportwagens die elektrisch zullen worden zijn geen echte sportwagens meer. Het geluid maakt deel uit van zulke wagen, indien je ze niet hoort kun je beter een gewone auto kopen.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen willen verder uitstel 5G

  Amerikaan­se luchtvaart­maat­schap­pij­en willen verder uitstel 5G

  De brancheorganisatie van Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen heeft de minister van Transport Pete Buttigieg en de belangrijkste regelgevers op het gebied van communicatie en luchtvaart gevraagd om de uitrol van nieuwe 5G-telecomdiensten in de buurt van luchthavens verder uit te stellen. De ingebruikname van het 5G-netwerk zou volgens Airlines for America, die de tien grote Amerikaanse luchtmaatschappijen vertegenwoordigt, vluchten kunnen verstoren.