Felle brand in houten hoofdgebouw vakantiepark Beekse Bergen

NEDERLAND - UPDATEHet hoofdgebouw van vakantiepark Beekse Bergen in het Nederlandse Hilvarenbeek bij Tilburg staat in brand en kan als verloren worden beschouwd, meldt de Veiligheidsregio Zeeland-West-Brabant. In het gebouw zitten het zwembad en het restaurant van het park. De brandweer laat het pand nu gecontroleerd uitbranden. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

3 reacties

 • Karen Guldentops

  2 maanden geleden
  Wat jammer vlak voor de start van de vakantie. Onze jongste zoon gaat dit jaar voor de 3de keer op safarikamp in de Beekse Bergen. Voor hem, als dierenvriend, is het al 2 keer een TOP vakantie geweest. Dank aan de Rangers die de groepen met veel enthousiasme begeleiden en veel informatie delen. Zijn interesse voor dieren is bij jullie alleen maar groter geworden door de fijne ervaringen en het kijken naar alle ranger reports. Hij kijkt nu al enorm uit naar zijn weekje bij jullie in augustus.
 • Eduard Vanderheyden

  2 maanden geleden
  Eerst corona en nu dit. Hopelijk komen ze dit te boven. Want zonder geld hebben de dieren ook geen eten ook volgende winter.
 • Sven Riské

  2 maanden geleden
  Het dierenpark is apart maar er staan daar ook wel dieren naast het terras en iets verder door heb je het verblijf van giraffen, zebra's en struisvogels.