Brian Laundrie met zijn verloofde Gabrielle 'Gabby' Petito.
Volledig scherm
Brian Laundrie met zijn verloofde Gabrielle 'Gabby' Petito. © EPA

FBI zoekt verder naar verloofde Gabby Petito in moeras van 25.000 hectare

In de zoektocht naar Brian Laundrie, de verloofde van de vermoorde YouTubester Gabby Petito, kamt de FBI deze week opnieuw een moerasgebied uit. Ook vorige week werd gezocht in het natuurgebied van liefst 25.000 hectare. De politie vroeg de ouders van de jongeman om hen materiaal met DNA van hun zoon te bezorgen. 

2 reacties

 • Daniella Ostyn

  3 weken geleden
  Die verkeerde mannen doen zich in het begin voor als de allerbeste en charmantste mannen , geen wonder dat een meisje zich hierdoor aangetrokken voelt .
 • OLIVIER LAUWERS

  3 weken geleden
  Zonde, zo een mooi meisje, met zoveel potentieel, waarom vallen er toch zo veel vrouwen/meisjes op de verkeerde mannen.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.