Brian Laundrie met zijn verloofde Gabrielle 'Gabby' Petito.
Volledig scherm
Brian Laundrie met zijn verloofde Gabrielle 'Gabby' Petito. © EPA

FBI zoekt verder naar verloofde Gabby Petito in moeras van 25.000 hectare

In de zoektocht naar Brian Laundrie, de verloofde van de vermoorde YouTubester Gabby Petito, kamt de FBI deze week opnieuw een moerasgebied uit. Ook vorige week werd gezocht in het natuurgebied van liefst 25.000 hectare. De politie vroeg de ouders van de jongeman om hen materiaal met DNA van hun zoon te bezorgen. 

2 reacties

 • Daniella Ostyn

  1 jaar geleden
  Die verkeerde mannen doen zich in het begin voor als de allerbeste en charmantste mannen , geen wonder dat een meisje zich hierdoor aangetrokken voelt .
 • OLIVIER LAUWERS

  1 jaar geleden
  Zonde, zo een mooi meisje, met zoveel potentieel, waarom vallen er toch zo veel vrouwen/meisjes op de verkeerde mannen.
 1. Het hele verhaal tot nu. Hoe een sprookjesachtige roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmerrie
  PREMIUM

  Het hele verhaal tot nu. Hoe een sprookjes­ach­ti­ge roadtrip door de VS eindigde in een ware nachtmer­rie

  De verdwijning van YouTube-ster Gabby Petito (22) houdt de Verenigde Staten al weken in de greep. Petito en haar verloofde Brian Laundrie (23) vertrokken begin juli op roadtrip door de VS. Het moest de tijd van hun leven worden. Tot hun reisverslagen in augustus plots stopten, en de blondine abrupt verdween. Brian keerde alleen terug naar huis. Niet veel later verdween hij zelf. De reconstructie van een gruwelijk fout gelopen roadtrip.
 2. Van goedlachs tot lugubere tekeningen: wie is Brian Laundrie, de meest gezochte man van de VS?
  PREMIUM

  Van goedlachs tot lugubere tekeningen: wie is Brian Laundrie, de meest gezochte man van de VS?

  De VS is nog altijd op zoek naar Brian Laundrie, de 23-jarige verloofde van de vermoorde Gabby Petito (22), met wie hij in het begin van de zomer samen op roadtrip door de VS vertrok. Laundrie is officieel geen verdachte in de zaak, officieus wél. Hij verdween op 14 september en is sindsdien spoorloos. Wie is die man die blijkbaar altijd goedlachs lijkt, maar ook een obsessie blijkt te hebben voor lugubere kunst.