Los angeles pedestrians
Volledig scherm
Los angeles pedestrians © Getty Images/iStockphoto

FBI vindt meer dan 30 vermiste kinderen terug in Los Angeles

De FBI heeft meer dan 30 vermiste kinderen, van wie er acht seksueel werden uitgebuit, teruggevonden in Los Angeles als onderdeel van Operatie Verdwenen Engelen. De Amerikaanse federale opsporingsdienst kreeg bij de operatie, die op 11 januari begon, hulp van diverse politiediensten in Los Angeles en omgeving en tientallen lokale wethandhavingsinstanties, meldt de Britse krant Daily Mail.

4 reacties

 • Lucien De Wit

  1 maand geleden
  Geweldig om te lezen, maar dit is volgens mij toch maar een druppel op een hete plaat, net als het drugsprobleem, een kleine visjes worden gepakt, terwijl de grote ontsnappen. En ga het vooral niet te ver zoeken, want dat gebeurd hier ook bij ons en in Europa, maar wie gaat er hier een gespecialiseerde politiedienst met voldoende personeel aan het werk zetten en financieren, ze kunnen een kleine groep relschoppers in een stad nog niet de baas, een goed georganiseerde en opgeleide politiemacht ?
 • johanneke li

  1 maand geleden
  Dat er in een land als USA toch zoveel kinderen ontvoerd worden zegt veel over de kloof tussen arm en rijk! Geld en de macht die het geeft, is immers de drijfveer hiervan... the american nightmare...
 • sonia vander elst

  1 maand geleden
  Prachtig, toch nog eens goed nieuws in deze tijden. het zal je kind maar wezen dat ooit ontvoerd werd. Daders, levenslang vastzetten, want is verschrikkelijk geweest voor deze kinderen.
 • Danny De Graeve

  1 maand geleden
  Top! Hopelijk ook een gepaste (zware) straf
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

 2. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica