John Bolton (links op de achtergrond) en Mike Pompeo (rechts) met Trump in het Witte Huis
Volledig scherm
John Bolton (links op de achtergrond) en Mike Pompeo (rechts) met Trump in het Witte Huis © Photo News

FBI verijdelt Iraans moordcomplot tegen Mike Pompeo en John Bolton: “Dood hem in de garage”

De FBI heeft een complot blootgelegd van een lid van de Iraanse Revolutionaire Garde om de voormalige nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, John Bolton, te vermoorden. Ook Mike Pompeo, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van de regering-Trump, was een doelwit. 

4 reacties

 • Filip Vanlaeken

  2 maanden geleden
  We 'cubaniseren' veel te weinig. Iran moest al jaren compleet geïsoleerd zijn door de EU op basis van terrorisme, maar de EU beweegt niet omdat DE en FR graag contractjes meepikken. Op die manier is de EU ipv een sterke stem een gemuilkorfde goudvis : zelfs landen die wel een moreel kompas hebben mogen niks meer zeggen. Vergeet ook niet die gevangenruil : onze eigen premier geeft geschenkjes aan dezelfde lui die in de VS oud-politici willen omleggen ? Vivaldi toont zich eens te meer onbekwaam
 • Kaveh Ahangar

  2 maanden geleden
  En de wereld moet geloven wat Amerika zegt? Begin maar met je eigen ex President Trump, de grootste gangster die rond loopt op te pakken.
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  Het ombrengen van Soleimani was ook een moordcomplot, en Bolton is gekend om zijn oorlogszucht ten opzichte van Iran. Wat is dan het verschil?
 • freddy vandercruyssen

  2 maanden geleden
  merkwaardig dat dit nu het nieuws haalt, net op het moment dat in Wenen terug onderhandelingen bezig zijn met Iran over de uraninium verrijking..
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.