FBI-agenten aan het werk. Archieffoto.
Volledig scherm
FBI-agenten aan het werk. Archieffoto. © AP

FBI pakt man op die in naam van IS kerk in Pittsburgh wilde opblazen

In de Verenigde Staten is een Syrische vluchteling opgepakt die plannen zou hebben gehad om een aanslag te plegen op een kerk in Pennsylvania. Hij wilde dat doen in naam van de terreurgroepering Islamitische Staat. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie gemeld in een communiqué.

4 reacties

 • thierry bollaert

  2 jaar geleden
  als dank omhen op te vangen en eten en onderdak te geven,idem in europa!!!!!!!!
 • Paul Boutsen

  2 jaar geleden
  Waarom doet België niet dergelijke actieve opsporingen? In de VS spoort men ze op, volgt men ze, pakt men ze op en sluit men ze voor heel lang op. Hier gaan ze gewoon hun gang en hopen de autoriteiten door ze hun gerust te laten dat ze geen aanslagen zullen plegen, en als het even kan op hun stemmen ook.
 • Lucien Switten

  2 jaar geleden
  Die raakte dus de USA nog binnen terwijl de democraten het inreisverbod van Trump probeerden tegen te houden. Gelijk had hij dus!
 • marc schollaerts

  2 jaar geleden
  En dat zijn ze hier ook allemaal aan het binnenhalen dank u rood en groen
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.