AP
Volledig scherm
© AP

FBI: "iPhone mogelijk toch te kraken zonder hulp Apple"

De hoorzitting die gepland was in de zaak tussen de FBI en techgigant Apple wordt verzet, als het van de FBI afhangt. De Amerikaanse inlichtingendienst heeft mogelijk toch een manier gevonden om zonder hulp van Apple de iPhone 5c van San Bernardino-schutter Syed Rizwan Farook te kraken.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Denemarken, Ierland, Engeland en Schotland schaffen bijna alle coronamaatregelen af: waarom kan dat niet bij ons?

  Denemarken, Ierland, Engeland en Schotland schaffen bijna alle coronamaat­re­ge­len af: waarom kan dat niet bij ons?

  In Denemarken, Ierland en het Verenigd Koninkrijk worden nagenoeg alle coronamaatregelen afgeschaft. Nochtans gaan in Denemarken de coronacijfers nog altijd omhoog. Net als bij ons. Waarom kunnen ook wij de maatregelen dan niet laten varen? “De regeringen van deze landen hebben een keuze gemaakt en ik weet in alle eerlijkheid niet of het de beste is”, reageert biostatisticus Geert Molenberghs.