Brian Laundrie en zijn verloofde Gabrielle 'Gabby' Petito.
Volledig scherm
Brian Laundrie en zijn verloofde Gabrielle 'Gabby' Petito. © EPA

FBI: “Brian Laundrie schreef in boekje dat hij verantwoordelijk is voor dood Gabby Petito”

Brian Laundrie, de verloofde van de overleden Amerikaanse YouTubester Gabby Petito, heeft voor hij zichzelf van het leven beroofde in een notitieboekje opgeschreven dat hij verantwoordelijk is voor haar dood. Dat heeft de FBI vrijdag bekendgemaakt. De ophefmakende verdwijningszaak was groot nieuws in de VS en ver daarbuiten.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Spanje en Verenigd Koninkrijk bereiden aankopen van duizenden vaccins tegen apenpokkenvirus voor

  Spanje en Verenigd Koninkrijk bereiden aankopen van duizenden vaccins tegen apenpokken­vi­rus voor

  Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid bereidt zich voor om duizenden doses te kopen van een vaccin dat is goedgekeurd tegen de traditionele pokken, en dat eveneens efficiënt blijkt om de verspreiding van het apenpokkenvirus af te remmen. Dat schrijft de Spaanse krant ‘El País’. In Spanje zijn er tot nu toe zeven besmettingsgevallen gemeld. Buurland Portugal telt er momenteel dubbel zoveel. Met de beslissing volgt Spanje het voorbeeld van het Verenigd Koninkrijk, dat ook al is begonnen met het aanleggen van een vaccinvoorraad.