Eitan (rechts onder) met zijn mama, papa en broertje die allemaal om het leven kwamen.
Volledig scherm
Eitan (rechts onder) met zijn mama, papa en broertje die allemaal om het leven kwamen. © RV/Photo News

Familieruzie om kleuter (5) die als enige ongeval met kabelbaan in Italië overleefde

Er is een familieruzie ontstaan over het lot van Eitan Biran (5), het jongetje dat als enige een ongeval met een kabelbaan overleefde waarbij op 23 mei in Italië veertien mensen om het leven kwamen. Volgens de Italiaanse krant Il Tempo strijden een tante en een grootouder van de jongen over de voogdij. De jongen zelf wil het liefst “bij mama en papa” zijn.

1 reactie

 • karina de smet

  1 jaar geleden
  Ik vind dat die jongen bij de zus van de papa zou moeten grootgebracht worden omwille van het feit dat zij in de eersten plaats nog een jong koppel zijn ook met nog kleine kinderen zodat het jongetje zich ook verder goed kan ontwikkelen en daar zouden die grootouders ook mee akkoord moeten gaan. Ik wens deze familie het allerbeste toe aan beide kanten, hopelijk vinden ze een goede oplossing, maar moeilijk kan dat niet zijn met sociale media nu om afspraken te maken. Het gaat hier om dat jongetje
 1. Onze oorlogsjournalist Robin Ramaekers in ijskoude Cherson: “Het is hier vooral overleven en hoe harder het kwik zakt, hoe zwaarder dat wordt”
  Play

  Onze oorlogs­jour­na­list Robin Ramaekers in ijskoude Cherson: “Het is hier vooral overleven en hoe harder het kwik zakt, hoe zwaarder dat wordt”

  “Rusland probeert om de winterse kou tegen de mensen te gebruiken”, dat zegt Oekraïens president Zelensky in een videoboodschap. Twee weken geleden viel de eerste sneeuw in Oekraïne. Op veel plaatsen gaan de temperaturen onder nul. De systematische beschietingen van energiecentrales zetten grote stukken van het land geregeld zonder stroom en warmte. Hoe harder het kwik zakt, hoe zwaarder dat gaat wegen voor de bevolking.