Grote affiches met daarop 'Hier start jouw einde en jouw begin' en 'Gijzelaars van een moordende staat" hangen op appartementsgebouwen die vernield raakten bij de dodelijke explosie in de haven van Beiroet vorig jaar.
Volledig scherm
Grote affiches met daarop 'Hier start jouw einde en jouw begin' en 'Gijzelaars van een moordende staat" hangen op appartementsgebouwen die vernield raakten bij de dodelijke explosie in de haven van Beiroet vorig jaar. © REUTERS

Familieleden van slachtoffers vragen één jaar na explosie in Beiroet om gerechtigheid

In Libanon wordt woensdag de eerste verjaardag herdacht van de enorme ontploffing in de haven van Beiroet. Veel familieleden van slachtoffers zijn nog altijd misnoegd en blijven aandringen op gerechtigheid.

  1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
    Jobat.be

    Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

    De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.